Vondelkids

Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf Vondelkids is een kleinschalig en gezellig kinderdagverblijf voor maximaal 12 kinderen per dag. Wij willen graag dat kinderen het naar hun zin hebben bij ons, zich veilig en vertrouwd voelen waardoor zij zich op alle ontwikkelingsgebieden dus de opvoeddoelen goed kunnen ontwikkelen en zich goed voelen.

Onze kenmerken

Vondelkids heeft als voornaamste doel de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. Dat vraagt om persoonlijke aandacht, dit doen we met een kleinschalige opzet, een 2e thuisomgeving. We houden rekening met uw wensen t.a.v. voeding, opvoeding en verzorging.

Warme maaltijden

Huiselijke sfeer

Dagelijks buiten

Warme (biologische) maaltijden

We bieden onze kinderen zo veel mogelijk gezonde voeding aan. 'S middags dagelijkse biologische warme maaltijden, met richtlijnen opgesteld door het voedingscentrum. Daar smikkelen de kinderen van!

Kleinschalig huiselijke sfeer

Elk kind is uniek, groeit, bloeit en ontwikkelt zich op eigen tempo. Wij vinden dan ook dat elk kind op zijn eigen manier groot mag worden. Met ons vaste team, huiselijke sfeer en maximaal 12 kinderen helpen we uw kind spelenderwijs ontwikkelen in een veilige, hygiënische en huiselijke omgeving!

Dagelijks buitenspelen

De kinderen halen vrijwel elke dagen frisse lucht in het groene Vondelpark of bij de kinderboerderij in de buurt. Lekker spelen in de zandbakken, samen de eendjes voeren. Wij zorgen ervoor dat de kinderen elke dag buiten komen en de natuur ervaren. De kinderen zijn ook op ons moestuintje waar ze hun groene vingers mogen gebruiken. Elk seizoen passen we het moestuintje aan en de kinderen helpen daar graag bij.

Het personeel

Kwalitatieve opvoeding

Vondelkids wil met zijn aanbod bereiken dat uw kind zich prettig voelt en basisvaardigheden opdoet om de stap naar de basisschool aan te kunnen. Met ons gediplomeerde en vaste team, huiselijke sfeer en maximaal 12 kinderen helpen we uw kind spelenderwijs, ontwikkelen en groot worden!

  • Team met vaste gediplomeerde pedagogische medewerksters
  • Een vertrouwde, veilige en stimulerende sfeer.

Onze Locatie

Kinderopvang Vondelkids is centraal gevestigd op de Overtoom 215 in Amsterdam, vlak achter het heerlijke groene Vondelpark met veel speeltuintjes. Wij zijn ook met openbaar vervoer en de fiets uitstekend bereikbaar.

Vondelkids heeft voldoende speel- en ontwikkelingsruimte, zowel binnen als in onze creatieve buitenruimte. Dat wil zeggen dat wij baby's de ruimte geven om hun eigen plek en hun eigen tempo te bepalen, maar ook dreumesen en peuters zich vrij kunnen bewegen en ontwikkelen.

Dagelijks buiten

De kinderen halen elke dagen frisse lucht in het groene Vondelpark. Lekker spelen in de zandbakken, samen de eendjes voeren. Wij zorgen ervoor dat de kinderen elke dag buiten komen en de natuur ervaren.

Heeft u interesse? Kom kennis met ons maken!